AfterDawn: Nyheder

Blizzard uddyber Heroes of the Storm med nye videoer, skriv dig op til betaen

Skrevet af Martin Graversen @ 12.11.2013 14:47

Blizzard uddyber Heroes of the Storm med nye videoer, skriv dig op til betaen

Blizzard har, med inspiration fra deres BlizzCon-artwork, længe brygget på et DOTA-lignende spil, der bringer helte og monster fra deres tre populære franchises, Warcraft, StarCraft og Diablo, sammen i et MOBA-spil (Multiplayer online battle arena).
Ud over den næste udvidelsespakke til World of Warcraft, løftede Blizzard også sløret for deres kommende HotS (Heroes of the Storm)-titel. Spillet hører under den såkaldte MOBA-genre, som i sin tid blev etableret i form af Warcraft 3-moddet DoTA. Efterfølgende "kloner" som Leagues of Legend og DOTA2, står i dag for nogle af de største eSports-orienterede spil nogensinde.HotS følger af god grund ikke historierne i de eksisterende spilserier, da man kan vælge helte som Kerrigan fra StarCraft, Arthas fra WarCraft og Tyrael fra Diablo. Du kan naturligvis ændre udseendet på dine helte, ligesom vi kender det fra eksisterende MOBA-titler.Læs også: Blizzard lancerer World of Warcraft-udvidelsen Warlords of Draenor

Banerne i DOTA2 og LoL minder meget om banen i det originale DoTA-mod, men i Blizzards HotS kan man vælge mellem vidt forskellige såkaldte battlegrounds med varierende missioner. De vil samtidigt også holde spilletiden nede på 20 minutter per kamp, hvilket er 10-20 minutter kortere end konkurrenterne.Du kan skrive dig op til spillets lukkede beta her.

Heroes of the Storm: Cinematic trailer:Heroes of the Storm: Gameplay trailer:
Kilder: Heroes of the Storm, MMO-Champion

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder