AfterDawn: Nyheder

Samsung Galaxy S5 forventes at få 64-bit processor og 16-megapixel kamera

Skrevet af Martin Graversen @ 12.11.2013 17:08

Samsung Galaxy S5 forventes at få 64-bit processor og 16-megapixel kamera

Den største konkurrent til Apples populære iPhone-serie er uden sammenligning Samsungs Galaxy S-familie, og næste flagskib i Android-familien forventes at udkomme i starten af det nye år.
Galaxy S5, som den højst sandsynligt døbes, forventes at komme med et 16-megapixel kamera, hvilket Samsung indirekte bekræftede for nyligt. Ifølge nyhedssiden SamMobile, udtalte en repræsentant fra Samsung i forrige uge, at alle deres flagskibstelefoner kommer med deres egen ISOCELL 16-megapixel kamerasensor i 2014. Det skulle blandt andet resultere i betydeligt bedre billeder i lav belysning, samt forbedre farver og skarphed.

Læs også: Google offentliggører Nexus 5 og Android 4.4 KitKat

Samsung har også bekræftet, at de har planer om, at starte produktionen af en 64-bit ARM-baseret chip, hvorefter de vil designe deres egen mobile 64-bit-CPU. De har dog ikke offentliggjort tidsrammen for denne to-trins plan, men det kan meget vel tænkes, at Galaxy S5 bliver, hvis ikke dén, så en af de første telefoner med en 64-bit ARM-chip.Den eksisterende Galaxy S4-model blev lanceret i marts og udkom måneden efter, mens de forrige Galaxy S-flagskibe udkom i juni og maj. Det er derfor svært at forudsig, hvornår Galaxy S5 udkommer, men Samsung skulle eftersigende arbejde på højtryk, for at få den ud i butikkerne i januar 2014.


Kilder: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder