AfterDawn: Nyheder

Sony frigiver næste generation af deres 3D HMZ-briller/headset

Skrevet af Martin Graversen @ 12.11.2013 16:16

Sony frigiver næste generation af deres 3D HMZ-briller/headset Vi må stadige se langt efter en officiel udgivelse af de eftersigende revolutionerende Oculus Rift virtual-reality-briller, men i mellemtiden, har Sony for tredje år i træk udgivet en ny generation af deres såkaldte 3D HMZ-briller.
Der er dog ikke tale om fuldblods virtual reality-briller, men snarer en meget tætsiddende erstatning af dit tv og surroundsound-anlæg. Sony kalder det trådløse HMZ-T3W-headset for en "personlig 3D-skærm". Den nye model er lettere og mere komfortabel end de foregående udgaver, og den kan nu holde strøm i op til tre timer, så med mindre man ser en Ringenes Herre-film, slipper man nu for det frustrerende strømkabel. Billedkvaliteten skulle også være skarpere og mere kontrastfyldt, men der er stadig kun tale om en opløsning på 1280x720-pixels.

HMZ-T3W er udstyret med to OLED-skærme, der med brillerne på opfattes som et 750" billede på en afstand af 20 meter. Du kan naturligvis nyde dine ynglingsfilm i enten 3D eller 2D og med en indlevelsesrig virtuel 7.1 surroundsound-oplevelse. Bare husk, at lås døren først, hvis du, ligesom undertegnede, har venner/familie med hang til dårlig spøg og skæmt-humor, da du intet vil kunne se eller høre i de tre timer.Du kan naturligvis også game med headsettet på, dog uden nogen form for bevægelsesinteraktioner. Det kan desuden forbindes til din smartphone eller tablet, men det skal man nok ikke gøre på for eksempel 5A-linjen i København.

Læs også artiklen: Oculus Rift: Ændrer virtual reality-landskabet til CES 2013

Sony HMZ-T3W koster $1000 i USA, mens man her i landet må slippe knap 10.000 kroner for et eksemplar. Forgængeren fra 2012, HMZ-T2, koster til sammenligning 6.500 kroner.


Kilder: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder