AfterDawn: Nyheder

Apple arbejder på iWatch med 1,7" og 1,3"-skærme, sætter tv-planer i bero

Skrevet af Martin Graversen @ 13.11.2013 20:57

Apple arbejder på iWatch med 1,7" og 1,3"-skærme, sætter tv-planer i bero

Analytikeren David Hsieh fra NPD DisplaySearch fremlagde i forrige måned, en oversigt over Appels planer inden for fremtidige skærmkomponenter, som han uddybede under en konference i dag. Det drejser sig hovedsagligt om Apples længe ventede smartur.
Ifølge David Hsieh vil Apple tilbyde to forskellige størrelser af smarture, begge med fleksible AMOLED-skærme, der kører med en kvadratisk opløsning på 320x320 pixels. Skærmene kommer angiveligt i størrelserne 1,3" og 1,63", målrettet til henholdsvis kvinder og mænd.

Læs også: Samsung løfter sløret for Galaxy Gear Smart Watch, uden at imponere

De seneste rygter peger desværre på en sen 2014-tidsramme, for lanceringen af den første iWatch-generation. Navnet er dog ikke bekræftet, men intet er sådan set bekræftet, før Tim Cook stiller sig op på en scene og løfter sløret for det.Et par dage gamle rygter lyder desuden på, at Apple har sat planerne for deres eget tv i midlertidig bero, for at fokusere på bærebare gadgets som iWatch. Vi bør derfor ikke forvente, at se skyggen af det berygtede tv, før engang i 2015.

Læs også: Sony offentliggører SmartWatch 2, et både pænt og intelligent armbåndsur

Hovedårsagen til udsættelsen af tv'et, skulle angiveligt være, at de har haft forhandlingsproblemer med tv- og filmudbyderne, og de vil ikke lancere produktet, før de kan tilbyde mere omfattende indhold end det man i dag kan finde på Apple TV-boksene. Med det menes der sandsynligvis, at de helst selv vil distribuere mere indhold, frem for at lade Netflix og andre konkurrenter få en endnu større bid af kagen.

*Bemærk: Billedet til nyheden er af Samsungs Galaxy Gear-smartur.


Kilder: MacRumors

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder