AfterDawn: Nyheder

Den største ændring af Netflix-oplevelsen nogensinde er lige om hjørnet

Skrevet af Martin Graversen @ 13.11.2013 20:06

Den største ændring af Netflix-oplevelsen nogensinde er lige om hjørnet

Vi er meget glade for Netflix her på redaktionen, men vi har altid undret os over, hvorfor brugergrænsefladen til streamtjenesten varierer så meget i layout, alt efter om man bruger Xbox 360, PS3, et Smart-tv eller en tv-boks. Det kan vi dog snart ikke brokke os over mere, da de er på vej med et hurtigere, mere intuitivt og ikke mindst konsistent design på tværs af alle platforme.
Netflix kalder det den største ændring af Netflix-oplevelsen på tv'er nogensinde, og de har angiveligt arbejdet på opdateringen i halvanden år. De har i sær fokuseret på et mere simpelt og overskueligt design, som skulle gøre nemmere at navigere rundt i og opdage nyt indhold.Den nye brugergrænseflade ruller ifølge Netflix' pressemeddelelse ud til PlayStation 3, PlayStation 4, Roku-bokse, Xbox 360 (+stemmestyring), nyere Smart TV og nyere Blu-ray-afspillere i løbet af de næste par uger. Ud fra hvad vi har hørt, er opdateringen endnu ikke tilgængelig her i landet, men der burde ikke gå mange dage.

Læs også
: Spotifys nye Connect-funktion spiller dit hjem op til festDe går angiveligt fra HTML5-baserede tv-apps til integrerede apps, hvilket også burde resultere i en betydeligt hurtigere brugeroplevelse. De siger samtidigt, at de nu får nemmere ved, at rulle nye funktioner ud på tværs af platforme. De har desværre ikke sagt noget om en opdatering til Apple TV eller WD TV, men vi håber de er på vej.
Kilder: Flatpanels

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder