AfterDawn: Nyheder

Motorola offentliggører Moto G, en fantastisk middelklasse-telefon

Skrevet af Martin Graversen @ 13.11.2013 16:49

Motorola offentliggører Moto G, en fantastisk middelklasse-telefon

Google ejede Motorola offentliggjorde for kort tid siden middelklasses-telefonen Moto G, og der er tale om en overraskende god smartphone til prisen.
Motorola har desværre ikke meget til overs for Danmark, da vi endnu ikke har kunne få fingrene i deres populære Moto X-smartphone. Det skal dog ikke afholde os fra, at se nærmere på deres nylancerede Moto G.

Den kommer med en 4,5" 720p-skærm, hvilket måske ikke lyder af meget, men det resulterer faktisk i en pixeltæthed på hele 329 ppi, hvor iPhone 5S' skærm til sammenligning har 326 ppi. Moto G kommer desuden med en quad-core 1,2 GHz Snapdragon 400-processor, 1 GB RAM Adreno 305-GPU og et 2070 mAh-batteri.De har sparet meget på telefonens foto- og videoegenskaber, da hovedkameraet er et 3,8 megapixel ved 16:9 eller 5 megapixel ved 4:3-forholdet, mens frontkameraet kun kan tage 1,3 megapixel billeder. Moto G understøtter heller ikke 4G-LTE, men de fleste kan nok også nøjes med 21 Mbps HSPA+.Læs også: Motorola vil realisere det modulære telefonkoncept Phoneblock

Telefonen sælges med Android 4.3, men de lover, at en opdatering til 4.4 KitKat bliver tilgængelig i januar 2014. I stedet for et nyt grafisk interface til Android, har Motorola i stedet fokuseret på telefonens performance. De sammenligner den blandt andet med Samsung Galaxy S4, hvor Moto G ifølge producentens tests er 5,3 sekunder hurtigere til at starte op, 1,2 sekunder hurtigere til at tage et opkald og 0,5 sekunder hurtigere til at åbne browseren.Intel videre, syntes du måske ikke det lyder som en specielt imponerende telefon? men så vent, til du hører dens anbefalede udsalgspris. Moto G sælges nemlig i USA for 179 dollars for 8 GB-udgaven, det vil sige 995 kroner, og selv inklusiv dansk moms og afgifter ender vi kun på omkring 1.500 kroner. Den bliver også tilgængelig med 16 GB.
Kilder: Ars Technica, Motorola

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder