AfterDawn: Nyheder

Snapchat afslår tilbud fra Facebook på 17 milliarder kroner

Skrevet af Martin Graversen @ 14.11.2013 13:17

Snapchat afslår tilbud fra Facebook på 17 milliarder kroner Du kender sikkert det tidsbegrænsede billede- og videodelingsapp Snapchat, hvis ikke, så gør dine teenagebørn med garanti. Det er blevet ekstremt populært på meget kort tid, hvilket har vækket Mark Zuckerbergs interesse.
Facebook har allerede opkøbt billeddelingstjenesterne Instagram og Lightbox, men de vil angiveligt også meget gerne have fingrene i snapchat. Zuckerberg har angiveligt tilbudt et kontantbeløb, der svarer til hele 16,68 milliarder kroner, for at få tjenesten ind under Facebooks vinger.

Snapchats administrerende direktør Evan Spiegel er dog ikke interesseret i at sælge tjenesten på nuværende tidspunkt. Ifølge Wall Street Journal får Spiegel mange tilbud ind af døren, men han mener, at tjenesten har potentiale til at vokse endnu mere, hvilket kan føre til en endnu større betaling ved kasse et.

Andre kilder siger i øvrigt, at Facebook på et senere tidspunkt har budt 5,56 milliarder kroner for snapchat. Sidste gang de gjorde det, var det i det mindste fornuftigt, at Spiegel takkede nej til tilbuddet.


Kilder: Engadget

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder