AfterDawn: Nyheder

TRENDnet udgiver en røgalarmslignende trådløs Access Point

Skrevet af Martin Graversen @ 14.11.2013 14:25

TRENDnet udgiver en røgalarmslignende trådløs Access Point Vi lever i en trådløs verden, og flere enheder i hjemmet vil med tiden kunne koble på internettet, men trådløse routere og lignende er ikke blandt de pæneste enheder, man kan have stående i køkkenet eller stuen. Det vil TRENDnet nu gøre op for, ved at tilbyde en diskret røgalarmslignende trådløs Access Point.
Diskretionen røg dog ud af vinduet, da de skulle navngive den enheden, da de har døbt den: 'TRENDnet TEW-753DAP: N600 Dual Band PoE Access Point'. Den understøtter en dobbelt IEEE 802.11n-forbindelse, hvilket teoretisk set kan levere overførelseshastigheder på op til 600 Mbps. Den bruger så lidt strøm, at man ikke behøver tilslutte den medfølgende strømadapter, den bruger i stedet spændingen fra Ethernet-stikket.Det er desuden muligt, at deaktivere dens blinkende LED'er, hvis man vil have en så diskret løsning som muligt. Som dens navn anslår, er der ikke tale om en router, men den understøtter brugssituationer som trådløs Access Point, Bridge og Reapater.Læs også: D-Link sender en ny gaming-router på markedet i august

TEW-753DAP er endnu ikke tilgængelig her i landet, men den forventes at koste 1.700 kroner.


Kilder: TweakTown

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder