AfterDawn: Nyheder

Artikel: Årsagen til og løsning for Radeon R9 290X' og 290's inkonsistente resultater

Skrevet af Martin Graversen @ 19.11.2013 16:21

Artikel: Årsagen til og løsning for Radeon R9 290X' og 290's inkonsistente resultater

Vores amerikanske modersite observerede bemærkelsesværdige forskelle mellem Radeon R9 290X-kortene, som AMD havde sendt ud til anmeldelser og dem man kunne købe online, før deres R9 290-anmeldelse blev publiceret. Efter supplerende tests, har vi fået et svar, feedback fra AMD og flere spørgsmål.
Offentliggørelsen af AMD's nye R9-topmodeller, har været en af de mere problematiske grafikkortlanceringer til dato. De valgte nemlig, at referencekølerne maksimalt skal køre med 40 %-spænding i den såkaldte 'Quiet Mode', men det resulterer i meget varierende blæseromdrejninger, hvilket i den sidste ende skaber meget varierende performanceresultater.

Læs også: AMD's Radeon R9 290X udkommer i dag: Ekstrem performance til en fornuftig pris

Vi har i dagens artikel set nærmere på årsagen til- og AMD's løsning på problemet, som desværre medførte et andet problem. Kort sagt, ser vi fortsat meget frem til tredjepartskølerløsninger til R9 290 og 290X, for AMD's referencekøler er en larmende og ineffektiv løsning.
Artikel: Årsagen til og løsning for Radeon R9 290X' og 290's inkonsistente resultater

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder