AfterDawn: Nyheder

Den første iOS 7-kompatible controller er nu tilgængelig

Skrevet af Martin Graversen @ 19.11.2013 23:12

Den første iOS 7-kompatible controller er nu tilgængelig

iOS 7 er uden sammenligning den mest omfattende opdatering til Apples mobile operativsystem nogensinde, og en af de mere underspillede nye features, er understøttelsen af tredjeparts controllere. Vi har allerede set flere billeder af kommende controllere til iPhones, men nu er MOGA klar med den officielt første, kaldet Ace Power.
Den understøtter iPhone 5, -5C, -5S og femtegeneration iPod touch, da den udvidelige controller er designet til, at man kan tilslutte Apples nyeste mobile enheder via dens integrerede Lightning-port. Den kommer med to analog joysticks, en direktions-pad, action-knapper, en headset-port, samt L1/L2 og R1/R2-knapper på toppen.3D-spil kan være belastende for en telefons batteritid, hvilket MOGA har taget højde for, da controlleren har et integreret batteri samt batteriindikator. Din telefon kan derfor lades op, mens du for eksempel spiller et krævende FPS- eller racerspil.Læs også: GameCase omdanner din iOS 7-enhed til en håndholdt spillekonsol

Eli Hodapp, redaktør for TouchArcade, har allerede haft fingrene i Ace Power og lagt en demonstrationsvideo af controlleren op på YouTube. Det største problem er, at det er begrænset, hvor mange spil, der på nuværende tidspunkt understøtter brugen af en ekstern controller. Det er naturligvis bare et spørgsmål om tid, før spiludviklerne får opdateret deres titler.MOGA Ace Power koster 99 dollars ~ 700 kroner (med moms) på MOGA's egen hjemmeside, men den burde også dukke op på Apples onlinebutik i løbet af i morgen, men der er måske kun tale om den amerikanske butik.


Kilde: TouchArcade

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder