AfterDawn: Nyheder

PlayStation 4 sælger 1 million enheder i første døgn – kommer snart til DK

Skrevet af Martin Graversen @ 19.11.2013 20:41

PlayStation 4 sælger 1 million enheder i første døgn – kommer snart til DK Den næste konsolgeneration er for alvor skudt i gang, da Sony i fredags langede de første PlayStation 4'ere over disken i Nordamerika. Sony kunne efterfølgende stolt meddele, at de inden for de første 24 timer havde solgt mere end en millioner enheder. Det må vist være en ny salgsrekord for en konsollancering i Nordamerika.
Den populære forgænger, PlayStation 3, udkom for syv år siden i november 2006, så selv om den er et år yngre end Xbox 360, er det mildt sagt på tide Sony kommer med en efterfølger. Sammenlignet med PS3'eren, da den udkom i 2006, er PS4'erens tekniske specifikationer dog langt fra imponerende, men den er til gengæld også relativt billigere.

Den kommer med en otte-kernede Jaguar-baserede APU fra AMD med en integreret Radeon-GPU, der har en udregningsevne på 1,84 teraflops. Den er desuden udstyret med 8 GB GDDR5-hukommelse, 802.11n-trådløst netkort, Bluetooth 2.1, USB 3.0 og en 500 GB harddisk.

PS4'eren kommer ud i de australske og europæiske (inklusiv danske) butikker den 29. november. På trods af, at Sony hører hjemme i Japan, får mange asiatiske markeder først adgang til konsollen i løbet af december, og den kommer faktisk først ud i Japan i starten af det nye år.

En så stor lancering går bestemt heller ikke stille for sig. Vi har allerede hørt om folk, der for sjov skyld, har smadret deres nyindkøbte PS4-konsol foran folk, der spændt venter på at få deres eget eksemplar med hjem:iFixit, som sælger reservedele til elektroniske enheder, har også allerede skilt en PS4 ad, og deres konklusion er, at den er rimelig nem at reparere:Du kan forudbestille Sonys PlayStation 4 via EDBpriser for 3.600 kroner, eller du kan vente på, at Xbox One udkommer engang i det nye år til en lidt højere pris.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder