AfterDawn: Nyheder

PlayStation 4 sælger 1 million enheder i første døgn – kommer snart til DK

Skrevet af Martin Graversen @ 19.11.2013 20:41

PlayStation 4 sælger 1 million enheder i første døgn – kommer snart til DK

Den næste konsolgeneration er for alvor skudt i gang, da Sony i fredags langede de første PlayStation 4'ere over disken i Nordamerika. Sony kunne efterfølgende stolt meddele, at de inden for de første 24 timer havde solgt mere end en millioner enheder. Det må vist være en ny salgsrekord for en konsollancering i Nordamerika.
Den populære forgænger, PlayStation 3, udkom for syv år siden i november 2006, så selv om den er et år yngre end Xbox 360, er det mildt sagt på tide Sony kommer med en efterfølger. Sammenlignet med PS3'eren, da den udkom i 2006, er PS4'erens tekniske specifikationer dog langt fra imponerende, men den er til gengæld også relativt billigere.

Den kommer med en otte-kernede Jaguar-baserede APU fra AMD med en integreret Radeon-GPU, der har en udregningsevne på 1,84 teraflops. Den er desuden udstyret med 8 GB GDDR5-hukommelse, 802.11n-trådløst netkort, Bluetooth 2.1, USB 3.0 og en 500 GB harddisk.

PS4'eren kommer ud i de australske og europæiske (inklusiv danske) butikker den 29. november. På trods af, at Sony hører hjemme i Japan, får mange asiatiske markeder først adgang til konsollen i løbet af december, og den kommer faktisk først ud i Japan i starten af det nye år.En så stor lancering går bestemt heller ikke stille for sig. Vi har allerede hørt om folk, der for sjov skyld, har smadret deres nyindkøbte PS4-konsol foran folk, der spændt venter på at få deres eget eksemplar med hjem:iFixit, som sælger reservedele til elektroniske enheder, har også allerede skilt en PS4 ad, og deres konklusion er, at den er rimelig nem at reparere:Du kan forudbestille Sonys PlayStation 4 via EDBpriser for 3.600 kroner, eller du kan vente på, at Xbox One udkommer engang i det nye år til en lidt højere pris.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder