AfterDawn: Nyheder

Apple får endelig godkendelse til at bygge deres rumskibshovedkvarter

Skrevet af Martin Graversen @ 20.11.2013 12:29

Apple får endelig godkendelse til at bygge deres rumskibshovedkvarter

Steve Jobs præsenterede for lidt over to år siden planerne for Apples nye rumskibslignende hovedkvarter, og nu har Cupertinos byråd i Californien godkendt den endelige byggetilladelsen.
Cupertinos borgmester havde allerede sagt "Go for it!", og de har i forvejen fået tilladelse til, at rive HP's gamle campus ned, som lå på grunden. Byggetilladelsen kommer dog til at koste Apple lidt, for i forbindelse med forhandlingerne gik de med til, at reducere den momsrabat de normalt kan se frem til. Sidste år, gav Cupertino dem for eksempel 50 % i momsrabat, men i fremtiden vil de kun tilbagebetale 35 % af deres momsomsætning.Første fase af den såkaldte Apple Campus 2 vil inkludere en ~260.000 m² ringformet hovedbygning med en tilhørende parkeringskælder, der kan rumme omkring 2.400 biler. De vil også bygge et ~9.300 m² fitnesscenter og et 11.150 m² stort auditorium. I anden fase vil de bygge yderligere 55.750 m² i form af kontor-, research- og udviklingsbygninger, sammen med ekstra parkering og energigenererende faciliteter.

Campus 2, eller 'rumskibet' som de fleste medier kalder bygningen, vil være så miljøvenlig som mulig og inkorporere 80 % grønne områder med 300 forskellige træsorter, planter og en central have med udendørs spisearealer. Den færdige konstruktion vil desuden udnytte dens vandforbrug og landskabet så optimalt som muligt, samt generere 70 % af dens energi fra solceller og brændselsceller.

Læs også: Apple åbner nyt GPU-udviklingscenter med ingeniører fra AMD


Kilder: MacRumors

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder