AfterDawn: Nyheder

Microsoft sælger nu smagløse anti-Google kopper og T-shirts

Skrevet af Martin Graversen @ 23.11.2013 0:30

Microsoft sælger nu smagløse anti-Google kopper og T-shirts

I det seneste afsnit af South Park, som omhandler konsolkrigen mellem Xbox One og PlayStation 4, siger Steve Ballmer meget overbevisende: "Microsoft is a company that tries to be above all the petty commercialism". Vi er, ligesom skaberne af South Park, godt klar over, at det er langt fra sandt, men endnu engang rammer South Park mere plet end de kunne have forudset.


Microsoft har længe kørt på Googles ondskabsfulde informationsindsamling via en såkaldt Scroogled-kampagne, men med et smageløst smil på læben, tager de nu kampagen til et endnu lavere niveau. Her op til julesalget, kan man nu købe Scroogled-tøj og -kopper via den amerikanske Microsoft Store, som blandt andet læser: "Keep Calm While We Steal Your Data", "Step Into Our Web" og bare "Scroogled".Læs også: Se en 12 minutters-video og bliv klogere på Xbox One

Microsoft forsøger i forvejen, at undervise folk i, hvor ondskabsfuld Google er via Scroogled.com. Kampagnen har også resulteret i et par tv-spots og avisreklamer i USA. Deres nye tøjlinje er dog et godt tegn på, at Microsoft for alvor burde overlade humoristiske indslag til de professionelle.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder