AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste gaming CPU'er til prisen: November 2013

Skrevet af Martin Graversen @ 23.11.2013 16:56

Artikel: De bedste gaming CPU'er til prisen: November 2013

AMD introducerede i denne måned A10-6790K APU'en og Intel lancerede Core i5-3340S og Core i5-4440S-processorerne. Vi lærte også en masse om AMD's fremtidsplaner fra årets 'APU Developer Summit '13', hvor de også offentliggjorde lidt info om kommende produkter.
Her på Tom's Hardware udgiver vi månedligt, en simpel liste over vores bud på de bedste gaming CPU'er til vidt forskellige prisniveauer.

Det har været en kedelig måned for CPU-markedet, i sær, hvis man som os, er mest interesseret i gaming-orienterede desktop-processorer. Tre nye processorer blev introduceret i november: en APU fra AMD og to energibesparende CPU'er fra Intel. Alle de nye processorer er dog på grænsen til identiske med eksisterende modeller, og de får ingen indflydelse på vores anbefalingsliste.

Læs mere om de seneste CPU-udgivelser og vores opdaterede liste ved at følge nedestående link.

Artikel: De bedste gaming CPU'er til prisen: November 2013

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder