AfterDawn: Nyheder

Microsoft sælger også 1 millioner Xbox One på 24 timer

Skrevet af Martin Graversen @ 26.11.2013 15:02 Brugerkommentarer (2)

Microsoft sælger også 1 millioner Xbox One på 24 timer

Microsoft udgav i fredags Xbox One i Nordamerika, Australien, New Zealand, Brasilien og syv af de største europæiske lande. Ugen før, udgav Sony deres konkurrerende PlayStation 4, som solgte en millioner enheder inden for de første 24 timer, en rekordsættende milepæl, men i fredags blev der langet mindst lige så mange Xbox One'er over disken.
Det er dog en lidt uretfærdig sammenligning, for Sony introducerede i første omgang kun deres konsol på det Nordamerikanske marked, men omvendt, har Microsoft meldt om udsolgt hos mange forhandlere. Det er derfor svært, at udpege en vinder i de spæde skridt af den nye konsolgeneration. Vi har dog for længst udpeget Wii U, som denne generations største taber. Konsollen udkom for et år siden, for på trods af en betydelig prisnedsættelse, har Nintendo kun solgt 3,91 eksemplarer. Til sammenligning solgte de inden for samme tidsramme omkring 20 millioner Wii-enheder.Læs også: PlayStation 4 sælger 1 million enheder i første døgn – kommer snart til DK

Microsoft kunne i forbindelse med salgstallene også offentliggøre, at Xbox Ones brugere til dato har kørt 5,8 millioner kilometer i Forza 5, lavet 7,1 millioner combos i Killer Instinct og optjent 43,3 millioner Fit Point i det bevægelsesmotiverende Xbox Fitness.Købet af den nye Xbox One har dog ikke været en god oplevelse for alle, da flere har haft problemer med konsollens optiske drev. Microsoft tog hurtig hånd om problemet, så alle med defekte drev så hurtigt som muligt kan få byttet deres konsol. Polygon har også kunne rapportere, at man som kompensation for besværret kan vælge mellem en gratis kopi af Dead Rising 3, Forza Motorsport 5, Ryse: Son of Rome eller Zoo Tycoon.

Læs også: Xbox One vs. PlayStation 4: Hardware-analyse


Kilder: Tom's Hardware US, Polygon

Forrige Næste  

2 brugerkommentarer

127.11.2013 22:19

Nice med et ekstra gratis spil for bøvlet

24.12.2013 23:38

Ved at høre, at det også blæser lidt i Xbox Ones retning til trods for den hårde kritik!

Dette indlæg er blevet redigeret siden det blev afsendt. Sidste redigering blev lavet den 4.12.2013 @ 23:38

Klik forbi http://playone.dk og læs mere om Xbox One!

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder