AfterDawn: Nyheder

Se de første billeder af iBuyPowers Steam Machine-prototype

Skrevet af Martin Graversen @ 27.11.2013 14:02

Se de første billeder af iBuyPowers Steam Machine-prototype

Vi har allerede vist billeder af Valves egen Steam Machine-prototype på Facebook, men i stedet for selv at producere og sælge offentligt tilgængelige Steam Machines, samarbejder de med flere autoriserede Steam Machine-producenter.
En af deres samarbejdspartnere, er den amerikanske pc-forhandler iBuyPower, som fornyligt lækkede billeder af deres bud på en kraftfuld Steam Machine. Valves alternative konsoller kommer som bekendt i forskellige størrelser, former og med varierende specifikationer, men de kører alle med det tv-optimerede operativsystem SteamOS.Firmaet har angiveligt gang i to næsten identiske protyper, der med relation til Half-Life kaldes Gordon og Freeman. Det eneste, der adskiller de to fra hinanden er den oplyste midtedel, som eftersigende kan justeres i farve, lysstyrke samt slukkes helt. Når man slukker konsollen, er Gordons oplyste midtedel sort mens Freemans er semitransparent/mælkehvid.Læs også: Valve afslører specifikationerne på de første Steam Machines-prototyper

På trods af en intern strømforsyning, er iBuyPowers alternative konsol mindre end Xbox One. Den har dog højst sandsynligt bedre specifikationer, da den både kommer med en CPU og et separat grafikkort fra AMD. Den understøtter desuden Bluetooth, en almindelige trådløs forbindelse, og så har den en harddisk med minimum 500 GB.iBuyPower går eftersigende efter, at prisfastsætte deres Steam Machine, så den kan konkurrere mod PS4 og Xbox One. Meget kan dog nå at ændre sig, inden de sandsynligvis offentliggører deres færdigudviklede Steam Machine til CES 2014. Ligesom alle andre autoriserede Steam Machines, leveres den med Valves innovative Steam Controller.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder