AfterDawn: Nyheder

HTC One kommer snart i en diskret guldudgave

Skrevet af Martin Graversen @ 28.11.2013 23:29

HTC One kommer snart i en diskret guldudgave

HTC har allerede solgt en guldbelagt udgave af deres flagskibstelefon HTC One, men der var tale om en unik 18 karats guldtelefon til knap 25.000 kroner. Nu introducerer de en mere diskret og tilgængelig guldudgave af One.
Vi kan ikke komme uden om elefanten i rummet, nemlig at Apple har haft en stor indflydelse på den øgede interesse i guld-/champagnefarvede smartphones, da de for et par måneder siden introducerede iPhone 5S i blandt andet en diskret guldkulør.

Læs også: Ars Technica kårer de bedste smartphones i forskellige kategorier

Det er da også oplagt, at give HTC One et guldigt makeover, da den er konstrueret af en komplet aluminiums-unibody. Den nye guldudgave minder på alle andre punkter end dens kulør om de eksisterende HTC One-smartphones. Den kommer med en 4,7" 1080p-skærm med en imponerende pixeltæthed på 468 ppi. Den kører med en quad-core 1,7 GHz Snapdragon 600-CPU, 2 GB RAM, 32 GB lagringsplads, et 2.300 mAh-batteri og så understøtter den Bluetooth 4.0, NFC og LTE.Telefonen forventes kun at blive tilgængelig her i Europa, og den kommer sandsynligvis ikke til at koste bemærkelsesværdigt mere end de eksisterende HTC One-udgaver, som fås fra 4.000 – 4.500 kroner.


Kilder: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder