AfterDawn: Nyheder

Razer introducer det high-end aluminiums-headset Kraken Forge Edition

Skrevet af Martin Graversen @ 28.11.2013 22:49 Brugerkommentarer (3)

Razer introducer det high-end aluminiums-headset Kraken Forge Edition Razer er blandt de førende producenter af gaming-udstyr, men med det nye Kraken Forge Edition-headset satser de mere på højkvalitetslyd til musikentusiaster.
Dette er da også Razers hidtil bedste bud på et high-end headset. Ørekopperne er udformet af flykvalitetsaluminium med et mat teksturfinish. De er desuden håndsamlet, hvilket skulle garantere en lige så høj byggekvalitet, som det pæne ydre lægger op til.Razer garanterer en fantastisk lydoplevelse, da deres ingeniører har brugt utallige timer på at fintune Krakens Forge Editions 40 mm drivere til perfektion, ikke vores ord, men deres. Kombinationen af de bass-tunge drivere, store ørekopper og det lukkede design, burde da også give rig mulighed for, at man med et smil på læberne kan blæse ens hørelse i stykker.

De har dog døbt det noget så kikset som "Kraken", og de kalder det et "elite analogt musik- og gaming-headset", så de har umildbart ikke glemt deres rødder. Det kommer da også med en integreret mikrofon, men der er udelukket tale en kablet mikrofon, som man kender det fra for eksempel iPhones standard-headset. Mikrofonen virker med de fleste enheder, inklusiv iPhones, iPads, Kindle Fire, Android-smartphones, MacBook Pros og Razer Blade.Headsettet vejer 390 gram, det kan gengive frekvenser fra 20 – 20.000 Hz og så kræver det et strøminput på 30 mW. Razers medstifter og kreative direktør, Min-Liang Tan, kalder Kraken for de bedste hovedtelefoner på markedet til både musik og gaming.

Læs også: Har du penge, så kan du få.. rocket hovedtelefoner fra Marshall

Kraken Forge Edition udkommer i næsten uge til omkring 2.300 kroner.


Kilder: Tom's Hardware, Razer

Forrige Næste  

3 brugerkommentarer

129.11.2013 10:17

Hvad er kop størelsen?

229.11.2013 18:13

Det nævner de vist ikke på deres produktside, så du skal nærmere finde en anmeldelse af headsettet, som har fundet et målebånd frem.


Redaktør for Toms Hardware Danmark

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder