AfterDawn: Nyheder

Gå ikke glip af de sidste Black Friday-tilbud!

Skrevet af Martin Graversen @ 29.11.2013 20:15

Gå ikke glip af de sidste Black Friday-tilbud!

Meget kan man sige om de amerikanske mærkedages indtræden i vores kalender, men de færrest kan sige noget negativt om en tilbudsdag som Black Friday. Vi er meget sent ude med nyheden, men der er stadig mange gode onlinetilbud, som du kan slå til inden midnat.
Black Friday er altid den fjerde fredag i november, hvilket tilfældigvis også er dagen efter amerikanernes Thanksgiving. På denne dag bliver julesalget for alvor skudt i gang med en masse gode tilbud.

Mærkedagen stammer fra 60-erne, hvor detailkæderne havde en indbyrdes uskrevet regel om, at de ikke annoncerede julesalget før Black Friday. Det var samtidigt omkring dette tidspunkt på året, hvor butikkernes bundlinje ofte gik fra røde til sorte tal, heraf "Black" Friday. Butikkernes omsætning var med andre ord ren overskud resten af året, og det bliver til den dag i dag fejret med en masse stærkt nedsatte varer.

Læs også artiklen: De bedste SSD'er til prisen: Oktober 2013Apple er blandt de mest trofaste og på samme tid nærigste tilhængere af Black Friday. Deres varer falder til gengæld heller ikke i pris i, før de bliver skiftet ud med en nyere model. Du kan blandt andet spare 371 kroner på en iPad Air 32 GB, 781 kroner på en MacBook Pro med Retina og 231 kroner på en iPod touch.
Se alle Apples Black Friday tilbud her.

Expert har haft nogle imponerende gode tilbud i løbet af dagen, men de skifter konstant ud i udvalget af tilbudsvarer. Lige nu kan du for eksempel købe en iPad mini med 3G og 64 GB i hvid eller sort for 2.999 kroner, et Panasonic SC-BTT262+ biografsæt og Bose Sounddock til henholdsvis 1.499 kroner, hvilket for begge produkter er halvpris.
Se alle Experts Black Friday tilbud her.

Læs også artiklen: De bedste grafikkort til prisen: Oktober 2013

Bilka har haft så mange gode tilbud i dag, at deres hjemmeside flere gange gik under for presset. Der er dog umildbart ikke de bedste procentmæssige tilbud de har tilbage. Du kan købe Nokia Lumia 1020 for 3.999 kroner - 500 kroner under normalpris, HP's prisbillige 15,6" Pavilion G6-2361 koster nu kun 2.799 kroner - 700 kroner billigere end normalt og du kan få LG's 55" Ultra HD-tv 55LA965W for 15.999 kroner - 2.000 kroner under normalpris.
Se alle Bilkas Black Friday tilbud her.Elgiganten er også hoppet med på Black Friday-traditionen. De sælger blandt andet det nye SteelSeries 9H-headset for 777 kroner - 300 kroner billigere end normalt, HTC One for kun 3.699 kroner og Sony Vaio TAP 20 alt-i-en-computer med Touchskærm for 4.999 kroner.
Se alle Elgigantens Black Friday tilbud her.

Læs også artiklen: De bedste gaming CPU'er til prisen: November 2013

CDON har tilsvarende gode tilbud. De sælger for eksempel Samsungs Galaxy Note II for kun 2490 kroner – en besparelse på 44 %, Battlefield 4 med China Rising til pc for 249 kroner og en Iriver WOW Tab 7'' Android-tablet for 1.099 kroner.
Se alle CDON's Black Friday tilbud her.

Dustin har også et par imponerende tilbud tilbage i rodekassen. Du kan for eksempel købe Nuforces high-end HP-800 headset med 44 % rabat for 449 kr, LG's næsten rammeløse 42"-LED-tv 42LA660V for 4.999 kroner – 44 % i rabat og GOPRO HERO3 + Black Edition for 2.999 kroner – en besparelse på 300 kroner.
Se alle Dustins Black Friday tilbud her.

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder