AfterDawn: Nyheder

PlayStation 4 er kommet til Danmark - flere stod i kø til midnatsevents

Skrevet af Martin Graversen @ 29.11.2013 23:57

PlayStation 4 er kommet til Danmark - flere stod i kø til midnatsevents Så kom dagen endeligt, hvor Vild med Dans-finalen blev afholdt, og endnu vigtigere: Hvor de første PlayStation 4'ere blev langet over de danske butiksdisker til midnatsevents over hele landet.
Interessen for PlayStation 4 er stor i både ind og udland. Konsollen blev først tilgængelig i USA og Canada den 15. november, hvor det japanske selskab solgte mere end 1 millioner eksemplarer i løbet af det første døgn. Vi kender ikke de danske salgstal, men mange har meldt om lange kører foran butikker, der holdte midnatsåbent.Forskellen mellem Xbox og PlayStation er desuden minimal i denne konsolgeneration. De bruger begge stort set de samme hardwarekomponenter, og udvalget af eksklusive titler bliver sandsynligvis mindre end tidligere. Det er derfor til Sonys fordel, at PlayStation 4 kommer til Danmark et par måneder før Xbox One.Mange danskere har tydeligvis glædet sig til dagens udgivelse: "Vi har oplevet en enorm efterspørgsel på PlayStation 4, ikke bare i Danmark men i hele verden. Mange kunder har valgt at forudbestille deres konsol hos forhandlerne for flere måneder siden, og med den store efterspørgsel tegner det også til, at der bliver rift om konsollerne ude i de butikker, hvor PlayStation 4 sættes til salg i dag," siger Mette Bergholt Buhl, marketingchef i PlayStation Danmark.

Læs også: Officiel PlayStation 4 FAQ: Den kan ikke afspille lokale mediefiler

Torsdag aften, kun timer før den officielle udgivelse, havde Sony inviteret 150 heldige gæster til en større lanceringsfest i København, hvor man naturligvis kunne prøve de første spil til den nye PlayStation-generation.En af de første danskere, der fik fingrene i japanernes nye vidunder er 29-årige Steffen Nestler Christensen fra Amarger, der stod forrest i køen foran GameStop på Fisketorve i København, så kl. 00:01 kunne han stolt tage hans PS4 under armen: "Det er en stor i dag. Jeg har glædet mig i rigtig lang tid til PlayStation 4 kom til Danmark, så nu kan jeg ikke vente med at komme hjem og spille," sagde en glad Steffen Nestler Christensen.Hvis du allerede har købt en PS4, forventer vi ikke du har tid til at læse denne nyhed, så til alle jer andre: Har i planer om at købe en PS4?
Kilde: Pressemeddelelse

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder