AfterDawn: Nyheder

AMD arbejder på et Hawaii-baseret dobbelt-GPU grafikkort, kaldet "Vesuvius"

Skrevet af Martin Graversen @ 30.11.2013 17:56

AMD arbejder på et Hawaii-baseret dobbelt-GPU grafikkort, kaldet "Vesuvius" Vi er allerede bekendte med de Hawaii-baserede Radeon R9 290 og 290X' kølingsproblemer, da de med AMD's standardkøler konstant kører med 95° Celsius. I stedet for at dvæle ved deres dårlige kølingsløsninger, kigger AMD fremad, og vil nu proppe to af de brandvarme GPU'er sammen på et kort.
Det nye dobbelt-GPU-flagskib går under kodenavnet Vesuvius, hvilket meget passende er navnet på den eftersigende farligste vulkan i Europa. Vi ved ikke, hvor høje clockfrekvenser de to GPU'er, med hver 6,2 milliarder transistorer, vil køre med, men de vil eftersigende presse dem til det yderste. Vi forventer dog en dynamisk løsning i stil med R9 290X, hvor clockfrekvensen og blæserens rotationshastighed vil tilpasse sig, så GPU'erne aldrig kommer over 95° Celsius.

Læs også: AMD's Radeon R9 290X udkommer i dag: Ekstrem performance til en fornuftig prisVi forventer, at man sammen med et Vesuvius-kort modtager flere års forbrug af flydende kvælstof.

Kilde: TechPowerUp

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder