AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: November 2013

Skrevet af Martin Graversen @ 4.12.2013 13:57 Brugerkommentarer (3)

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: November 2013

Grafikkortmarkedet har budt på fem nye produkter siden forrige måneds opdatering: Radeon R9 290, Radeon R7 270, Radeon R7 250, Radeon R7 240 og GeForce GTX 780 Ti. Bliv klogere på alle de nye modeller i denne måneds artikel.
Detaljerede grafikkortspecifikationer og anmeldelser er fremragende - hvis altså du har tid til at foretage den research der skal til. Men det en gamer har brug for, er at vide hvilket grafikkort der er bedst inden for et givent budget. Så hvis du ikke har tid til at researche benchmarks, eller er du i tvivl om valget af det helt rigtige grafikkort, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kan assistere dig med en simpel liste over de bedste gaming grafikkort til prisen.

Det har været en travl måned for både AMD og Nvidia, men i sær for AMD med alle deres nye topmodeller, som på trods af støjproblemer leverer en imponerende performance til prisen. Nvidia har dog endnu engang overtaget tronen med GeForce GTX 780 Ti, som det bedste enkelt-GPU på markedet, men det koster desværre også der efter.

Læs mere om alle de nye grafikkort og hold dig opdateret med de bedste grafikkort til prisen i denne måneds artikel, hvor vi blandt andet har skiftet ud i en del af vores anbefalinger.
Artikel: De bedste grafikkort til prisen: November 2013

Forrige Næste  

3 brugerkommentarer

14.12.2013 23:09

Mindre detalje, men kalenderen skriver 4 December 2013. ;-)

25.12.2013 17:40

HVAD? er vi allerede i december? Tiden går alt for hurtigt og jeg har alt for få penge til julegaver, igen i år. ;)


Redaktør for Toms Hardware Danmark

38.12.2013 22:32

Originally posted by mbjgjol:
Mindre detalje, men kalenderen skriver 4 December 2013. ;-)
Du er godt klar over at det er set tilbage. der er tale om de bedste grafikkort som har været tilgængelige i november måned, med andre ord, man ser tilbage på måneden der gik, ikke den kommende måned, selv om den nok kommer til at se ligesådan ud :P

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder