AfterDawn: Nyheder

PlayStation 4 sætter ny rekord med 2,1 millioner solgte enheder

Skrevet af Martin Graversen @ 4.12.2013 17:22

PlayStation 4 sætter ny rekord med 2,1 millioner solgte enheder Den nye PS4 er den bedst sælgende PlayStation nogensinde. Konsollens samlede salg ligger ifølge en officiel pressemeddelelse på over 2,1 millioner eksemplarer.
Alene i Europa (inklusiv Danmark) og Australien, hvor PS4 blev tilgængelig i fredags, har Sony solgt mere end 700.000 eksemplarer hen over weekenden. Det slår dog ikke dens tidligere udgivelse i USA og Canada, hvor der inden for de første 24 timer blev hivet 1 millioner enheder ned fra hylderne. Til dato, er der som sagt solgt mere end 2,1 millioner eksemplarer på lidt under en måned, hvilket er en salgsrekord for Sonys konsolafdeling.

Læs også: PlayStation 4 er kommet til Danmark - flere stod i kø til midnatseventsDe danske forbrugere har heller ikke holdt sig tilbage fra den nye PlayStation-generation, da efterspørgslen har været så stor, at de fleste danske butikker meldte udsolgt kort efter de åbnede dørene den 29. november."Efterspørgslen på PlayStation 4 har været helt enorm, ikke bare i Danmark men i hele verden. Mange kunder havde valgt at forudbestille deres konsol hos forhandlerne for flere måneder siden, men derfor blev konsollerne alligevel revet ned fra hylderne," siger Mette Bergholt Buhl fra PlayStation Danmark.

En ny sending af PS4'ere er på vej til Danmark og den forventes ude i butikkerne i midten af december, så husk at skriv "PlayStation 4, please!" øverst på din ønskeseddel til julemanden.

Læs også: Sony taber penge på hver solgte PS4, og 1 % af enhederne er defekte

En af PS4's nye funktioner er delingsknappen, der gør det muligt, at dele billeder og videosekvenser fra enten spillene eller via det medfølgende webcam. Brugerne har ikke overraskende taget delingsfunktionen til sig, hvilket i første omgang fik en del omtale, da folk begyndte, at streame pornografiske optagelser via streamingssiden Twitch. Det nævner Sony dog ikke noget om i deres pressemeddelelse, men de siger, at "spil-fans verden over har på nuværende tidspunkt delt mere end 6,5 mio. spilsekvenser online."

Hvad syntes du om den nye PlayStation?


Kilde: Pressemeddelelse

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder