AfterDawn: Nyheder

Top 10 Mest piratkopierede film: Efterårsvejret ignoreres med hæsblæsende actionfilm

Skrevet af Martin Graversen @ 4.12.2013 23:50

Top 10 Mest piratkopierede film: Efterårsvejret ignoreres med hæsblæsende actionfilm

Med en måneds mellemrum viderebringer vi TorrentFreaks ugentlige top-10 over de mest piratkopierede film. Listen er baseret på alle former for DVD- og BluRay-film (medmindre andet nævnes) fra åbne BitTorrent-trackere. Listen består denne gang hovedsageligt af actionfilm fra Hollywood.
Det mørke og dårlige efterårsvejr har for alvor lagt sig over store dele af den nordlige halvkugle, så nu behøver alverdens netpirater ikke længere få dårlig samvittighed over at blive indendørs. Det fejrer de i følge TorrentFreaks målinger med hæsblæsende actionfilm fra forskellige subgenrer.

Den mest piratkopierede film er for tiden Riddick - den tredje film i Vin Diesels anmelder-hadet sci-fi-trilogi. En stærk kontrast til den anden mest piratkopierede film Captain Philips, som anmelderne elsker - Det er en virkelighedsbaseret film med Tom Hanks i hovedrollen, der omhandler kapringen af et Mærsk-skib i 2009. Den tredje mest piratkopierede film er ingen ringere end action-komedien Kick Ass 2, hvor blandt andet Jim Carry sparker røv som virkelighedens svar på en superhelt.Læs også: Det er allerede blevet tid til en Hollywood-filmatisering af WikiLeaks

Bortset fra den prisvindende thriller-drama Prisoners med ingen ringere end Hugh Jackman og Jake Gyllenhaal i hovedrollerne, samt den børnevenlige fantasifilm Percy Jackson: Sea of Monsters, er resten af listen præget af eksplosioner, skuddueller, gamle actionskuespillere og en arrig mutant.

Nr.TitelTrailerIMDb-
rating
1Riddicktrailer6.6
2Captain Phillips (Webrip)trailer8.1
3Kick Ass 2trailer6.9
4Prisonerstrailer8.1
5Escape Plantrailer7.1
6Elysiumtrailer7.0
7Percy Jackson: Sea of Monsterstrailer6.4
8Red 2trailer6.9
9The Wolverinetrailer6.9
102 Gunstrailer7.4

Kilde: TorrentFreak

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder