AfterDawn: Nyheder

iTunes Match er endelig kommet til Danmark, koster 249,- per år

Skrevet af Martin Graversen @ 9.12.2013 23:36

iTunes Match er endelig kommet til Danmark, koster 249,- per år Apple introducerede i 2011 den skybaserede musiktjeneste iTunes Match, der kan gemme hele din musiksamling oppe i Apples iCloud, så du kan tilgå den via andre Macs, computere og iOS-enheder. Tilbage i januar indgik Apple en aftale med KODA, så vi, her et lille år efter, endeligt kan få adgang til tjenesten i Danmark.
Der er sket meget på musikmarkedet siden 2011, og selv om jeg personligt vil give iTunes Match et forsøg, får dagens lanceringen nok ikke den store betydning for konkurrencen inden for de mere bekvemme og populære streamingtjenester som Spotify og Wimp. Et abonnement på iTunes Match koster dog kun 249 kroner per år, men så kan du også kun streame de sange du i forvejen har liggende på din computer.

Læs også: Apple lancerer iTunes Match i USA

De store pladeselskaber fik hurtigt armene ned igen, da iTunes Match i sin tid blev lanceret i USA. Tjenesten skelner nemlig ikke mellem musik du har købt via iTunes, rippet fra CD'er eller downloadet ulovligt via Pirate Bay. Det bedste af det hele er, at hvis du uploader en sang, der allerede er tilgængelig i iTunes Store, får du i stedet adgang til en 256 kbps-kopi af sangen via iTunes Match, også selvom originalen var i en lavere kvalitet.

iTunes Match blev tidligere i dag tilgængelig i Finland, Danmark, Norge og Sverige. Du kan tilmelde dig Apples streamingtjeneste, 2 år for sent, via iTunes.com.


Kilde: MacRumors

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder