AfterDawn: Nyheder

Den gode gamle startmenu vender måske tilbage i Windows 8.2

Skrevet af Martin Graversen @ 11.12.2013 23:53

Den gode gamle startmenu vender måske tilbage i Windows 8.2

I strid med Microsofts seneste udmeldinger, om at de vil smelte deres forskellige operativsystemer sammen til et enkelt system, har en troværdig kilde angiveligt fortalt nyhedssiden 'Paul Thurrott's SuperSite for Windows', at den klassiske startmenu endeligt vender tilbage i den næste store Windows 8-opdatering.
Start-knappen dukkede allerede officielt op i den seneste Windows 8.1-version, men knappen kan ikke andet, end at åbne for det nye touchvenlige Modern UI. Tredjeparts udviklingsfirmaer som Stardock Software, har dermed nemt kunne tjene mindre formuer, på at give folk det de vil have, nemlig den klassiske startmenu.

Læs også: Windows 8.1 medfører hakkende musebevægelser i spil

Den tilbagevendende startmenu i Windows 8.2 bliver angiveligt en indstillingsmulighed for dem, der (ligesom undertegnede) endnu ikke har accepteret den farverrige Modern UI på bærbarer og stationærer. I den næste store Windows-opdatering, vil det fra den samme kilde også blive muligt, at åbne Modern UI-apps i flytbare vinduer på skrivebordet, i stedet for at de fylder hele skærmen.
Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder