AfterDawn: Nyheder

Den første smartring får LED-skærm og kan tage opkald

Skrevet af Martin Graversen @ 13.12.2013 0:38

Den første smartring får LED-skærm og kan tage opkald

Før smarture overhovedet er slået igennem, har en ny Indiegogo-kampagne nået deres indsamlingsmål for en såkaldt smartring med det kiksede navn: "Smarty Ring".
Vi vil helst ikke gentage ringens navn, men der er tale om en 13 mm-bred stålfri ring med et buet LED-display, Bluetooth 4.0-understøttelse og et medfølgende smartphone-app. Ringen fungerer lidt ligesom de eksisterende smarture, det vil sige, som en fjernbetjening og notifikationsmodtager til din smartphone.

Smartringen kan blandt andet vise tiden, tage opkald, styre musikafspilning, udløse telefonens kamera og foretage et hurtigt opkald. Med simple ikoner kan den også give notifikationer for tekstbeskeder, emails, Facebook, Twitter, Skype, osv. Den kommer også med et nedtællingsur, stopur og en alarm. Ringen kan umiddelbart præcis det samme som de eksisterende smarture, bare i en mindre indpakning.

Læs også: Apple arbejder på iWatch med 1,7" og 1,3"-skærme, sætter tv-planer i beroRingen kan både tale med iOS og Android via Bluetooth. Ifølge folkene bag, kan dens 22 mAh-batteri desuden holde liv i den i 24 timer. Den kommer i forskellige udgaver, men den skrabede udgave forventes at koste omkring 700 kroner i detailhandlen. Planen er, at de første kan få ringen på i april 2014.
Kilde: Smarty Ring

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder