AfterDawn: Nyheder

Instagram tager ved lære af Snapchat, lader dig sende private billeder

Skrevet af Martin Graversen @ 12.12.2013 21:40

Instagram tager ved lære af Snapchat, lader dig sende private billeder

Instagram er en svamp inden for sociale medier, da det, der startede som et rent billeddelings-app, har med inspiration fra Vine og Snapchat nu udviklet sig til et alsidigt video- og billeddelingsmedie.
Tjenestens nyeste funktion hedder 'Instagram Direct', og det gør det ganske enkelt muligt, at dele specifikke billeder og videoer med enkle personer eller grupper, som efterfølgende kan 'syntes godt om' og kommentere på det. Tjenesten minder meget om Snapchat bare uden tidsbegrænsningen - men er det ikke grundstenen i Snapchats succes?

Læs også: Instagram kan nu optage korte videoklip med filter

Det er det helt sikkert, Instagram Direct har dog en lignende funktion, da afsenderen af et billede, på et hvilken som helst tidspunkt, kan slette det sendte billede fra modtagerens telefon, selv mens modtageren kigger på det. Mon ikke manden bag Snapchat fortryder hans seneste afslag på et opkøb af Facebook, der også ejer Instagram, for 17 milliarder kroner, for han satser på tjenesten vil stige i værdi?Instagram Direct bør allerede være tilgængelige via en opdatering til iOS og Android.
Kilde: Instagram

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder