AfterDawn: Nyheder

Microsoft sælger 111.111 Xbox One-enheder i døgnet

Skrevet af Martin Graversen @ 13.12.2013 0:19

Microsoft sælger 111.111 Xbox One-enheder i døgnet

Microsoft kunne i tirsdags meddele, at de på dagen havde solgt to millioner Xbox One-enheder. De startede godt nok også ud med, at sælge en million eksemplarer inden for de første 24 timer, og de har sidenhen haft den bedste konsollancering i Australien, nogensinde.
Ved hjælp af et meget kompliceret regneark, har jeg på forunderligvis kunne regne mig frem til, at de inden for de første 18 dage gennemsnitligt har solgt 111.111 Xbox One-enheder i døgnet. Ok, det passer ikke, Microsoft har selv offentliggjort gennemsnitssalgstal, men det er under alle omstændigheder imponerende. Det er faktisk utroligt tæt på Sonys PlayStation 4-salg, da de solgte 2,1 millioner enheder på 19 dage.

Læs også: Se en 12 minutters-video og bliv klogere på Xbox OneIndtil videre, har Xbox One-ejere oplåst 39 millioner achievements og opnået 595 millioner i 'Gamescore'. Ligesom med Sonys PS4, har Microsofts samlebånd ikke kunne følge med efterspørgslen, da de fleste forhandlere melder udsolgt. Xbox One er dog kun udkommet på 13 markeder, og med mindre du lever uden internet eller på ingen måde interesserer dig for gaming, kommer konsollen ikke foreløbigt ud i de danske butikker.


Kilde: Ars TechnicaForrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder