AfterDawn: Nyheder

Cover er en intelligent låseskærm til din Android-telefon

Skrevet af Martin Graversen @ 15.12.2013 19:05 Brugerkommentarer (1)

Cover er en intelligent låseskærm til din Android-telefon

Glem alt om Facebooks mislykkede forsøg på at lave en brugbar låseskærm til Android, med mindre du ikke bruger din telefon til meget andet end Facebook. Cover er et mere alsidigt og intelligent alternativ, der giver dig hurtig adgang til dine fortrukne apps.
Front-end-appen er tilgængelig via Google Play i en offentlig betaversion. Cover lærer dig automatisk at kende, hvilket påvirker listen over tilgængelige apps på din låseskærm. Den tager både højde for hvor du fysisk er i verden og tidspunktet af døgnet. Det vil for eksempel sige, at du med Cover hurtigere kan få adgang til de apps du bruger på arbejde, når du er på arbejde.

Læs også: Vovehalsspillet: Hvor højt kan/tør du kaste din smartphone?Det lyder måske lidt creepy, at appen gemmer informationer om hvilke apps du bruger mest og din lokation, men hvis det er nogen trøst, er det umiddelbart et både pænt og utroligt funktionelt app:
Kilde: Engadget

Forrige Næste  

1 brugerkommentar

117.12.2013 12:42

Sejt, men Android 4.1 er lige en fraktion over hvad mine Android-produkter kan præstere! Forhåbentlig går kravet en tand ned til 4.0 ;-)

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder