AfterDawn: Nyheder

Artikel: Call of Duty: Ghosts performance: 17 grafikkort testet

Skrevet af Martin Graversen @ 18.12.2013 2:26

Artikel: Call of Duty: Ghosts performance: 17 grafikkort testet Call of Duty: Ghosts er allerede en kommerciel succes, men forbedrer spillet first-person-shooter-genren eller er der tale om endnu en gentagelse? Vi ser nærmere på denne omgangs nyeste titel og tester os frem til, hvilke komponenter du har brug for, for at kunne opnå en flydende spiloplevelse på pc'en.
Med en lang række forskellige grafikindstillinger og opløsninger kombineret med 17 grafikkort og en håndfuld CPU'er, har vi haft Infinity Wards seneste CoD-titel igennem hele testmøllen. Vi er ikke videre begejstret for spillets grafikkvalitet, da der er tale om en relativ kedelig konsolport. Det er dog ikke ens betydning for, at vi ikke kan lide spillet, tværtimod.

Læs også artiklen: Battlefield 4-beta performance: 16 grafikkort testet

Find ud af, om du skal ønske dig et nyt grafikkort i julegave, hvis du vil være sikker på, at kunne trække det nyeste skud på CoD-stammen:Artikel: Call of Duty: Ghosts performance: 17 grafikkort testet


Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder