AfterDawn: Nyheder

LG offentliggører Chromebase: en alt-i-en Chrome OS-stationær

Skrevet af Martin Graversen @ 19.12.2013 2:51

LG offentliggører Chromebase: en alt-i-en Chrome OS-stationær

Googles onlinebaserede operativsystem Chrome OS har ikke rigtig slået igennem endnu, i hvert fald ikke på det danske marked, men systemet har bestemt potentiale som et prisbilligt alternativ, hvilket LG nu gør tilgængelig i en komplet enhed til desktopmarkedet.
Indtil i dag, har Chrome OS stort set kun været tilgængelig i form af bærbarer, kaldet Chromebooks. LG's Chromebase bliver officielt først lanceret til CES 2014, men LG har allerede løftet lidt af sløret for computeren, der går under alt-i-en-betegnelsen. Det vil sige, der er tale om en stationær pc, hvor alle komponenterne er monteret i skærmen, ligesom vi kender det fra Apples populære iMacs.Chromebase kommer med en 21,5" 1920x1080 pixels IPS-skærm, en Haswell-baseret Intel Celeron-processor, 2 GB RAM og en 16 GB iSSD. Denne nye alt-i-en pc er også udstyret med et beskedent 1,3 megapixel-webcam og mikrofon til videoopkald. Computerens største styrke er klart dens skærm, som har en imponerende 178-graders betragtningsvinkel, og takket været en HDMI-indgang, kan man også tilslutte en konsol, bluray-afspiller, tv-boks eller lignende til den.Læs også: Google lancerer en 10.000 kroners-Chromebook med touchskærm

Vi kender ikke prisen eller lanceringsdatoen for Chromebase, men vi bliver sikkert klogere i starten af januar, når CES 2014 traditionstro bliver skudt i gang i Las Vegas.

Ars Technica

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder