AfterDawn: Nyheder

Apples redesignede Mac Pro er nu tilgængelig online, nej vent, der er udsolgt

Skrevet af Martin Graversen @ 20.12.2013 1:45

Apples redesignede Mac Pro er nu tilgængelig online, nej vent, der er udsolgt

Apples slap tidligere i dag deres længe ventede, redesignede Mac Pro løs på deres webshop, men selv om de startede ud med en forventet leveringstid til den 30. december, måtte man vente til januar for særligt tilpassede modeller.
Få timer efter dagens frigivelse, blev den forventede leveringsdato dog ændret til "februar", så virksomhedens administrerende direktør, Tim Cook, overholdte det han lovede, at de ville udgive den nye Mac Pro i 2013. Han lovede dog ikke, hvor mange de ville kunne levere inden for årets tidsramme.De pianosorte maskiner samles på fabrikker i USA, og de kom(mer) i første omgang i to standardkonfigurationer. Den billigste model leveres med en quad-core Intel Xeon E5 3,7 GHz-processor, 12 GB 1866 MHz DDR3 ECC-hukommelse, to AMD FirePro D300-grafikkort med i alt 2 GB GDDR5-VRAM og sidst men ikke mindst en 256 GB PCIe-SSD. Storebroren kan til gengæld prale med en 6-kernede Intel Xeon E5 3,5 GHz-CPU, tilsvarende 16 GB DDR3-hukommelse, to AMD FirePro D500 med i alt 6 GB GDDR5 og samme 256 GB-SSD.Læs også: Ny Mac Pro ligner ikke nogen anden stationær

I den danske online Apple-butik må man slippe 23,499 kroner for quad-core systemet og hele 31.499 kroner for den mere kraftfulde 6-kernede maskine.

I skal naturligvis heller ikke snydes for en af de mange obligatoriske (og røvsyge) unboxing videoer:
Kilde: Ars Technica

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder