AfterDawn: Nyheder

Steams juleudsalg sparkes i gang med Bioshock Infinite og Dishonored til kun 56 kroner

Skrevet af Martin Graversen @ 20.12.2013 2:32

Steams juleudsalg sparkes i gang med Bioshock Infinite og Dishonored til kun 56 kroner

Steam fejrer efterhånden de fleste højtider med stærkt nedsatte spil fra deres kartotek, og julen er naturligvis ingen undtagelse.
"Steam Holiday Sale 2013", som de politiskkorrekt har valgt at kalde det, kører fra den 19. december til den 3. januar. Tilbuddene skiftes løbende ud i løbet af perioden, men hvis du ikke gider tjekke tilbudsudvalget dagligt, kan du i stedet tilføje de spil du er interesseret i til din 'Steam Wishlist', så modtager du automatisk en mail, når de falder i pris.

Under juleudsalget, som vi knap så politiskkorrekt kalder det, kan du optjene såkaldte Snow Globe Cards, enten ved at lave et tilfældigt 'game badge', købe for over $10 eller stemme på næste 'Choice Flash sale'. Du kan også bytte dig til dem eller købe dem fra Steams community-markedet. 10 Snow Globe-kort kan omdannes til et specielt badge, og de første mange badges af denne slags inkluderer også et tilfældigt item til et af Steams free-to-play-spil. Læs mere om Steams Snow Globe her.Læs også: Ny imponerende video demonstrer Ubisofts nye Snowdrop-spilmotor

De første tilbud inkluderer de storslåede spil; Bioshock Infinite og Dishonored til kun til ~56 kroner per titel. Du kan også forudbestille det spritnye Metal Gear Rising: Revengeance med 33 % i rabat. Batman Arkham Origins udkom for under to måneder siden, og det sælges nu med 50 % i rabat, hvilket reducerer prisen til ~187 kroner. Co-op zombiespillet Dead Island kan også blive dit for kun ~37 kroner.


Kilde: Steam

Forrige Næste  

Kommenter denne artikel

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.
Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder